Over

UniqFood

Mijn drijfveren

Ik ben Okacha Abed en heb een grote passie voor koken.

Sinds jongs af aan ben ik in de keuken te vinden. Mijn moeder bakte toen elke dag brood. Ik vond dit zo bijzonder om de ingrediënten om te zien toveren tot een heerlijk brood. Er is niets lekkerder dan een brood wat net uit de oven komt te beleggen met roomboter en jonge kaas. Een van de dingen die ik leuk vind is dat ik deze passie ook kan delen met mijn kinderen.

Mijn Inspiratie

Nieuwe gerechten creëren geïnspireerd door een combinatie van bestaande gerechten. Mijn inspiratie haal ik uit dagelijkse gerechten die ik om vorm naar een uniek gerecht. Ik geniet ervan als ik smaken die ik in mijn hoofd heb bedacht ook terug zie in de gerechten die ik klaarmaak en dat anderen daar ook van genieten. Dit geeft mij ontzettend veel voldoening en motivatie.

Onderscheidend zijn

Gezond, lekker en vooral uniek eten voor iedereen klaar te maken. Daarin willen wij onderscheidend zijn.   Een combinatie van Biologisch, Duurzaam en Halal producten.         

Het bijzondere aan ons bedrijf is dat wij niet een specifieke doelgroep voor ogen hebben. Bepaalde producten mijden wij omdat wij ervan overtuigt zijn dat deze niet passen in een gezonde levensstijl.